Eladó ház Szeged 140 nm
Eladó ház Szeged 140 nm
Eladó ház Szeged 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8064765
Referenciaszám: 314550
Frissítve: 16 napja

Szeged eladó családi ház 4+1 fél szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
821 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
734 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged - Klebelsberg /Hattyas telepen 170 m2 es 4+1 szobás duplagarázzsal, családi ház eladó! Telek mérete: 740 m2 Iár: 115.000.000.-Ft Főbb jellemzők: - a ház tégla építésű 1985 ben épült, cseréptetös - a telek 740 m2, füvesített parkosított, grillezővel felszerelt - az utcai bejárat mellett dupla garázs, és térkövezett beálló található - a ház földszintes nappali - étkező + 4 szobával rendelkezik - az elmúlt években sok felújítás és korszerűsités történt a házon - a ház egy csendes zöld övezetben lévő utcában található - a házban a teljes burkolat ki lett cserélve, új csempézett fürdőszoba, konyha - a házba belépve a terasz felől egy gyönyörű étkezőbe érünk, melyből nyílik a konyha - ha tovább megyünk egy szint eltolással nappali, közlekedőből nyílnak a szobák és a fürdő - az épület teljesen körbe van 10 cm es szigeteléssel borítva, a nyílászárók műanyagból vannak - a mennyezet betonozott, és kőzet gyapottal szigetelt - a fűtésről és meleg vízről Thermomax kondenzációs gáz- cirkó kazán gondoskodik - a konyha, étkező és nappali padfűtéssel ellátott, a többihelységben radiátoros fűtés található - a hűtésről és fűtésről még 2 Gree 3 kw os klíma is gondoskodik - az ingatlan teljes villanyhálózata réz vezetékből, 3 fázis is van - az épület teljes alapszerkezete tálcás szigeteléssel készült - az udvaron a vezetékes viz, fúrtkút és öntöző rendszer van kiépítve - a hátsó udvari részen fedett grill terasz sütögetési lehetőség van felszerelve Az ingatlan egy kiváló helyen találhat, kicsit távol a város zajától, de mégsem olyan messze, egy nagyon csendes és a település közkedvelt utcájában található! A tömegközlekedése is kiváló, közelben buszmegálló kb 150 méterre Ha szeretné megtekinteni keressen az elérhetőségemen! Az ingatlan előre egyeztettetett időpontban a hétvégén tekinthető meg! Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem, ingatlanjogra szakosodott ügyvéddel dolgozom! Banki ügyintézésben és tanácsadásban is állok a rendelkezésére! Hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY