Eladó ház Szeged 30 nm
Eladó ház Szeged 30 nm
Eladó ház Szeged 30 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8027856
Referenciaszám: 313698
Frissítve: 18 napja

Szeged eladó családi ház 1 szobás: 23,7 millió Ft

23,7 millió Ft
790 000 Ft/m²
30 m²
Alapterület
859 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 783 Ft
Második évtől
93 869 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyálaréten az alábbi jellemzőkkel rendelkező felújított kis ház: - besorolása: művelési ág alól kivett udvar, gazdasági épület - telek mérete: 859 m2, beépíthetősége 10% - a telken lévő ház mérete: 30 m2, így van lehetőség a további bővítésre - közművek: a gáz, villany és vezetékes víz be van vezetve az épületbe - a ház 30-as téglából épült, 1 szobás - a fürdő és wc egy helyiségben található - 2022-ben teljes körű felújításon esett át: * új villany-és vízhálózat * a konyha és a fürdő új hidegburkolatot kapott * a szobába extra kopásálló laminált padló lett lerakva, alatta 5 mm-es hőtükrös alátéttel * a ház fűtése és hűtése klímával biztosított * minden helyiség újra lett festve (mosható festékkel, a fürdőben pedig penészgátló festékkel) - külső szigetelés jelenleg 3 cm-es, de elő van készítve a 15 cm-es szigeteléshez - a ház bővítéséhez szükséges kiállások szintén elő vannak készítve - a födém betonból van, 20-20 cm-es üveggyapottal és keményhabbal szigetelve - a háztartási eszközök további alku tárgyát képezik: mosógép, szárítógép, hűtőszekrény fagyasztóval - autóval Szeged belvárosa negyed óra, de tömegközlekedéssel (74Y) is maximum fél óra Az ingatlant elsősorban pároknak, kisebb családoknak ajánlom, akik csendes, kertvárosias környezetben szeretnének élni, mégis közel a városhoz egy panel áráért. További kérdéseivel és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Nóra Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Nóra Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY