Eladó ház Szécsényfelfalu 90 nm
Eladó ház Szécsényfelfalu 90 nm
Eladó ház Szécsényfelfalu 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8028126
Frissítve: 1 hónapja

Szécsényfelfalu eladó családi ház 3 szobás: 22,8 millió Ft

22,8 millió Ft
253 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1181 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 171 Ft
Második évtől
90 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szécsényfelfalun csodálatos természeti környezetben eladó 1181 m2-s parkosított saroktelken egy 90 m2-s tégla családi ház. A házban kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, két nagyméretű, külön bejáratú hálószoba (az egyik akár két különálló szobává is átalakítható), hangulatos, napsütötte étkező, tágas fürdőszoba és spájz. A hálószobák parkettásak, a többi helyiség járólappal borított. A háznak két bejárata van, egy az utcafront felől és egy a kert felől, ezek műanyag hőszigetelt ajtók.A szobák ablakai szintén műanyag hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A fűtés fali gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, melyek összehangoltan és külön-külön is üzemeltethetők. Mindkét berendezéshez új kémények lettek kiépítve. A meleg víz ellátás átfolyós gázkészülékkel megoldott de villanybojler is felszerelhető, ehhez az éjszakai áram vétele megoldott. Az elektromos hálózat felújításra került. A ház betonfödémes, cseréppel fedett, tetőtere beépíthető. Alatta 30 m2-s világos ablakos szuterén található a vegyes tüzelésű kazánnal, kézmosóval, fa és széntárolóval, továbbá egyéb használatú pincerésszel, melybe szivattyús fúrt kút lett kiépítve. A ház mögött kertre nézően egy 24 m2-s két szobás melléképület található, mely alkalmas lehet kisebb lakásnak, iroda vagy műhely részére. Közvetlen mellette tárolók 26 m2-n, melyek szárazak és alkalmasak fa vagy termény tárolására is. Az építmények szintén cseréppel fedettek. Az utcafront felől közelíthető meg a 25 m2-s tégla garázs szerelőaknával. A gondozott kertben szaletli, gyümölcsfák és dísznövények vannak. A nagy füves terület alatt jó minőségű pihent termőföld található, mely alkalmas gazdálkodásra is. Szécsényfelfalu átmenő forgalomtól mentes csendes zsákfalu. Megközelíthető autóval Budapest felől a 2, 2/A autóúton, a 22-s főútról vagy az M3-s autópálya irányából a 21-s autóúton. Volánbusszal a 3072, 3080 és 3082 számú járatokkal. A településen megtalálható bolt, orvosi rendelő, óvoda, általános iskola, művelődési ház és vendégházak. Az ingatlan jó állapotú, kifejezetten jó szomszédsággal, tehermentes és akár azonnal költözhető. Falusi CSOK és babaváró hitel igényelhető az ingatlanra! Szécsényfelfalu a Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geopark része az Észak-Cserhát területén . Budapesttől 98 km-re, Salgótarjántól 20 km-re, Balassagyarmattól 18 km-re, Szécsénytől 7 km-re található. A település gyönyörű völgyben, dombokkal, erdőkkel körülvéve helyezkedik el. Tiszta, rendezett. A kertből a dombos erdőre látni. A környezet csendes, nyugodt: természeti adottsága miatt pihenésre, kirándulásra természet járásra alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
pince
melléképület
műhely
beépített konyhabútor
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Andók Zoltán
+36 30 124 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Andók Zoltán
+36 30 124 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY