Eladó ház Szécsénke, Rákóczi utca 40 nm
Eladó ház Szécsénke, Rákóczi utca 40 nm
Eladó ház Szécsénke, Rákóczi utca 40 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7758981
Referenciaszám: 12879_bhv
Frissítve: 20 napja

Szécsénke eladó családi ház 1 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
137 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2012 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújítandó vagy bontandó kis ház Nógrád vármegyében, Szécsénkén, kellemes falusi környezetben, nagy, művelhető telekkel. Ideális lehetőség, ha nyugodt környezetben, természeti kincsek (a közelben több horgásztó), kirándulóhelyek közelében, a Cserhát dombjainak látványát csodálva szeretne élni. Barátságos kistelepülés, melyben néhány száz fő él mindössze. A telken víz, csatorna, villany és gáz is elérhető, ezek a házba is be voltak vezetve, de jelenleg szünetelnek a szolgáltatások. A 2000 m2-es telekre megépítheti új házát, vagy megmentheti és felújíthatja az eredeti, autentikus hangulatos parasztházat. A ház egy szoba, konyha, fürdőszoba nincs. Az utcafront felől körbekerítve, a vételár megfizetése után azonnal birtokba vehető. Kedvező ár: 5.5 M Ft. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Generál kivitelezés - Lomtalanítás, kertgondozás - Értékbecslés, értékmeghatározás Köszönjük, ha minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY