Eladó ház Százhalombatta 90 nm
Eladó ház Százhalombatta 90 nm
Eladó ház Százhalombatta 90 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7935488
Referenciaszám: HZ049830
Frissítve: 17 napja

Százhalombatta eladó családi ház 4 szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
743 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 161 Ft
Második évtől
264 973 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Százhalombatta - Óvárosban, csendes, új utcájában, sík telken vadonatúj, modern kivitelezésű, tégla építésű családi ház 2024-es átadással eladó!Az építkezés a szerződéskötéskor kezdődik. -átadás szerződés után 6 hónap múlva.Az építkezés 1 gyermekes CSOK + , valamint hitel felvételére is alkalmas, a hitelügyintézésben igény esetén segítünk.Legyen Ön is egy IBIZA típusház boldog tulajdonosa közvetlenül a beruházótól! Bruttó 90 nm alapterületű ( nappali + 2 és fél szoba ) típusházat kínálunk eladásra kulcsrakészen,  rendkívül kedvező áron, de igény esetén máshol is meg tudja építeni a kivitelező, továbbá több típustervből is választhat, ha az IBIZA nem nyerné el a tetszését.Referenciák Pest megyében megtekinthetőek. Az IBIZA típusház 30-as téglával készül, 15 cm-es szigeteléssel a homlokzaton, műanyag hőszigetelt nyílászárókkal, gázfűtéses, vagy elektromos fűtésrendszerrel, a legkorszerűbb technológiával. Alaprajza, válaszfalai igény szerint módosíthatóak, a beltéri ajtók, a burkolatok, a falszínek és a szaniterek szabadon választhatóak.Igény esetén egyedi tervdokumentációk elkészítését, és egyedi családi házak generálkivitelezését is vállalja a beruházó!A műszaki tartalom és az alaprajz tekintetében módosítások kérhetőek, például nyílászárók, válaszfalak áthelyezése, igény szerint. Az építkezés ütemében szakaszos fizetési ütemezés lehetséges!Hívjon most, ne maradjon le!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csepi Beáta Duna House - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csepi Beáta Duna House - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY