Eladó ház Szarvas 207 nm
Eladó ház Szarvas 207 nm
Eladó ház Szarvas 207 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7359971
Frissítve: 1 éve

Szarvas eladó családi ház 6 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
231 884 Ft/m²
207 m²
Alapterület
800 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy családdal költözne vagy vállalkozása számára keres kiváló elhelyezkedésű ingatlant? Ne görgessen tovább, megtalálta! Több lehetőség egy helyen - az Alföld egyik legszebb fekvésű városában, Szarvason, a Holt-Körös partján! Ha nagy a család, itt mindenkinek jut saját kuckó, ha pedig két generáció költözik, kisebb ráfordítással itt ez is megoldható! Sőt, vállalkozása számára is tökéletes választás! Néhány alap információ: - össz. alapterület: földszint: 110 m2 + 57 m2-es galériás garázs tetőtér: 40 m2 - a belső, kétszintes rész tégla, 2000-ben épült és 2021-ben új szigetelést kapott – azonnal költözhető; klímával, műanyag ablakokkal felszerelt - a felújított, gépesített konyha a vételár részét képezi - a fűtést vegyes tüzelésű kazán és gázkazán is biztosítja - az utcafronti rész kiváló minőségű vályog, tégla alappal, mely felújítást igényel és külön bejárattal rendelkezik – akár teljesen szeparált lakrész is kialakítható - ipari áram elérhető - szerelőaknás garázs és mellékhelyiség is rendelkezésre áll - a részben füvesített udvaron egy fából épített pavilon ad lehetőséget a kikapcsolódásra, család, baráti összejövetelekre Elhelyezkedés: - a Holt-körös 20 perc, - a vasútállomás 5 perc, - a buszmegálló 10 perc sétára található; - illetve 10 perc alatt elérhető több üzlet és a városközpont is. A ház kiváló lehetőség befektetésre, nagycsaládosoknak és több generációnak is, hiszen kis átalakítással akár teljesen szeparált lakrészek is megvalósíthatók. A melléképületeknek és az ipari áramnak köszönhetően pedig akár kis műhely is kialakítható itt. Jöjjön el és nézzen körül!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
komfortos
összkomfortos
saját parkoló
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
melléképület
műhely
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tinka Tünde
+36 30 488 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tinka Tünde
+36 30 488 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY