Eladó ház Szajla 50 nm
Eladó ház Szajla 50 nm
Eladó ház Szajla 50 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7870624
Referenciaszám: 702600162
Frissítve: 9 napja

Szajla eladó családi ház 2 szobás: 2,5 millió Ft

2,5 millió Ft
50 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
856 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából,  Heves vármegyében, Szajla Újtelepen lévő ~50 nm-es  családi házat. Az ház csendes utcában található, kedves szomszédokkal. Az ingatlan 856 nm-es telken helyezkedik el, vályogból épült, melyben 2 szoba, előszoba, étkezős konyha , fürdőszoba + wc lett kialakítva. Fa födémes, cserép fedéssel, burkolata járólap és parketta. Közművek: víz, villany, gáz . Csatorna a településen nincs kiépítve. A meleg víz ellátást villany bojler biztosítja, a melegről gázkonvektorok gondoskodnak. Nyílászárók fából vannak. Ajánlom a csendet, nyugalmat keresőknek, nyaralóként, és állandó lakhatásra is. A ház mellett található egy közepes méretű helyiségből álló házikó, amiben a villany, víz is megtalálhatö , lakhatásra alkalmas,  valamint ásott kút, a ház  mögött tárolók. állatok tartására használható ólak , magas les kaptak helyet.  Szajla Heves vármegye északnyugati részén helyezkedik el, Pétervásárától 12 kilométerre délre, a megyeszékhely Egertől 23 kilométerre északnyugatra., Zsákfalu., sok ingatlant nyaralóként használnak Környéken taláható a Siroki Vár, a Búzásvölgy horgásztó, a Bükkszéki termál fürdő és még sok más látnivaló. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY