Eladó ház Szada 243 nm
Eladó ház Szada 243 nm
Eladó ház Szada 243 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7757495
Frissítve: 10 hónapja

Szada eladó családi ház 4+2 fél szobás: 123,4 millió Ft

123,4 millió Ft
507 819 Ft/m²
243 m²
Alapterület
682 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 358 138 Ft
Második évtől
488 754 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÜLÖNLEGES! EGYEDI! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! CSEND, NYUGALOM! Szadán, a Szőlőhegyen, kis forgalmú utcában eladó 682 négyzetméteres telken lévő 2 szintes, PANORÁMÁS, összesen bruttó 243 négyzetméteres, jó állapotú családi ház. A telek 2 utcára nyílik, egyik oldalon automata kapu biztosítja a ki-behajtást, másik oldalon jelenleg gyalogos kapu található. A ház hátsó vonaláig térkövezett, az előkert parkosított. A ház 2014-ben nyerte el végső formáját, 30-as Ytong falazóelemekből épült, rajta 5 cm Dryvit rendszer. Épület szintjei: A földszinten nappali-konyha-étkező, 1 szoba, egy kamra, egy fürdőszoba wc-vel, külön wc, valamint 2 állásos, 30 négyzetméteres fűtött garázs került kialakításra, mely nagy belmagassága folytán akár galériázható is! A nappalihoz kapcsolódó 20 négyzetméteres fedett terasz kiváló kikapcsolódást nyújt. A szoba és a fürdőszoba akár külön is választható a többi résztől, mivel külön bejárattal is rendelkezik, így akár egy külön lakrész is könnyen kialakítható 2 generáció számára, vagy vállalkozás céljára is jó megoldás lehet! A tetőtérben 4 különnyíló szoba, fürdőszoba, külön wc, valamint egy 30 négyzetméteres tetőterasz került kialakításra. Reggeli kávézás, napozás, vagy családi, baráti összejövetelek közben gyönyörködhetünk a panorámában. A házban így nappalin kívül 5 szoba, 2 fürdőszoba és 3 wc található. Burkolatok: Vizes helyiségek kövezettek, többi helyiség laminált padlós. Nappaliban különleges, márvány hatású a padló! Fűtés: Vízteres kandalló biztosítja a meleget, hőleadók radiátorok. Kiegészítésnek mind a földszinten, mind a tetőtérben split klíma került beépítésre. A fűtési költség így nagyon kedvező! Gázcsonk a telken, így akár gázfűtés is megoldható. Nyílászárók: Műanyag kivitelűek, hőszigeteltek. Árnyékolásról redőnyök gondoskodnak. Különlegesség, hogy a villamos áram, a víz, valamint a fűtéscsövek előkészítése külön melléképület számára már megtörtént a telek felsőbb részén, így annak esetleges kialakítása esetén ezekkel már nem kell bajlódni…. Az árban a konyhabútor benne foglaltatik, a többi bútor megegyezés alapján maradhat. KÖRNYÉKBELI, VAGY BUDAPESTI HÁZ VAGY LAKÁS BESZÁMÍTHATÓ! Összegezve: Csendes, nyugodt helyen lévő, nagy családnak, vagy 2 generációnak, esetleg vállalkozásnak is alkalmas családi ház, mely szinte azonnal költözhető! Bármilyen kérdése van, hívhat szinte bármikor!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
terasz
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 503 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 503 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY