Eladó ház Szabadi 90 nm
Eladó ház Szabadi 90 nm
Eladó ház Szabadi 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8095123
Referenciaszám: HZ047062
Feltöltve: 12 napja

Szabadi eladó családi ház 4 szobás: 23,8 millió Ft

23,8 millió Ft
264 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1310 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 074 Ft
Második évtől
94 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZABADI csendes utcájában CSOK-RA alkalmas családi ház eladó!Somogy megyében egy csendes faluban, tégla építésű ház keresi boldog ÚJ tulajdonosát!Szabadi község ideális családok számára, mert minden, ami szükséges megtalálható a közelben és mégis a város zajától mentes.Orvosi rendelő a faluban van. Iskola, óvoda a szomszéd településen megtalálható. Dombóvár 10km-re, Kaposvár 20km-re található.Az ingatlanon rengeteg korszerűsítést végzett el a jelenlegi tulajdonos. Fél éve teljes villanyvezeték csere történt az épületben, ezáltal friss festés is került a falakra. A vezetékeléssel egybekötve a teljesítmény is bővítve lett 32 amperra. A szobák új laminált padlókkal lettek lerakva. A nyílászárók cseréje is megtörtént műanyagra. A ház folytatásában egy nagy méretű táróló is helyet kapott, ami ideális a kerti gépek, játékok és egyéb eszközök tárolására. Ebben a helyiségben található a padlásfeljáró is.Rendezett első udvar várja az új tulajdonost, ahol egy kis kerti tó is megtalálható, kis felújítással az is az udvar dísze lehet!A hátsó udvarrészben állattartásra alkalmas épületek találhatóak, szépen karbantartott zöld területtel.A ház CSOK-ra alkalmas, aminek intézésében profi kollégáink szívesen segítenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszásné Magyar Ilona Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 849 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszásné Magyar Ilona Duna House - Dombóvár, Hunyadi tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 849 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY