Eladó ház Sukoró, Boglya csárda mögött 139 nm
Eladó ház Sukoró, Boglya csárda mögött 139 nm
Eladó ház Sukoró, Boglya csárda mögött 139 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7949081
Referenciaszám: M265971
Frissítve: 10 napja

Sukoró eladó családi ház 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
424 461 Ft/m²
139 m²
Alapterület
973 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítási projekt Sukorón örök panorámával és rengeteg lehetőséggel Eladó Sukoró egyik központi utcájában egy felújítás alatt álló ingatlan a hozzá tartozó 973 m2- es telekkel. Víz, villany és szennyvíz már rendelkezésre állnak a telken, gázcsatlakozás pedig az utcában található. A kert részét képezi egy ásott kút, egy borospince, egy nyári konyha és számos melléképület, melyek a megfelelő munkálatok elvégézése után akár lakhatásra is alkalmasak. A vegyes falazatú családiházban jelenleg 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, spájz és kis terasz lett kialakítva az alsó szinten, így 130 m2- es lakótér érhető el. A felső szinten minden lehetőség adott egy különálló kb 45 m2 hasznos területű örök panorámás lakótér létrehozására. A tetőnél kiemelkedő a napenergia-potenciál, így az energiafogyasztás jelentős mértékben optimalizálható. Minden szobához külön kémény tartozik, beleértve a nyári konyhát is, így mindenhol kandalló is használható. A melléképületek, beleértve a borospincét, további kb. 100 m2 területet biztosítanak. Az ingatlan alatt tároló és kazánház található. A lokáció, és a hatalmas kihasználható lakótér miatt ez a projekt rengeteg lehetőséget tartogat. Tökéletes lehet nagycsaládok számára, mint családi otthon. Ideális vendégház/apartman kialakítására is, mint befektetés, melynek megtérülése gyakorlatilag garantált adottságaiból kifolyólag.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1976
Terasz:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Zsuzsanna Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Zsuzsanna Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY