Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7897966
Feltöltve: 5 hónapja

Sukoró eladó családi ház 4 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
833 332 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1612 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 112 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napfényes Szőlőbirtok ELADÓ Sukorón! Eladó Sukoró település egyik legszebb panorámás utcájában egy szőlőbirtok és a területen lévő megkezdett felújítással egy vendégház. Terület mérete : 1612 m2 Az épület 4 szintre tagolható : - tetőtér amely jelenleg egy légtér, cc 50 m2 - földszint amely jelenleg egy légtér, előszoba, konyha, nappali, fürdő, WC, kézmosó - alagsor (null szint ) amely jelenleg egy légtér, cca 35m2 - pince (borospince, boltíves ) cca 8m2 A felújítás során tervezett egy cca 50 m2 alapterületű külső terasz, amiről csodálatos panoráma nyílik a tóra Az épület tetejére telepítésre került egy 6,48 KW/h teljesítményű napelem rendszer 2022 szeptemberében. Az épület falazata tégla, a tető borítása cserép, szerkezete 2022 évben felújításra került. Az ingatlan " két utcás " tehát két külön bejárattal rendelkezik, aszfaltozott úton megközelíthető. A szülőbirtok közepén található egy ásott kút - ami időszakos öntöző vizet biztosít. A szőlő gondozott, helyi tájfajtákkal van telepítve . Közművek : - villany van 3 X 25 amper - vezetékes víz nincs, a vízellátás fúrt kúttal oldható meg, melynek helye már kimérésre került - az utca nem csatornázott , a szennyvíz erre a célra kialakított zártrendszerű gyűjtőbe folyik - az utcában a kommunális szemét begyűjtése központilag megoldott!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
komfortos
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
beépített konyhabútor
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zajácz Milán
+36 20 980 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zajácz Milán
+36 20 980 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY