Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 55 nm
Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 55 nm
Eladó ház Sóskút, Petőfi Sándor utca 55 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7973394
Referenciaszám: HZ040876
Frissítve: 21 napja

Sóskút eladó családi ház 2 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
527 273 Ft/m²
55 m²
Alapterület
911 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 165 Ft
Második évtől
114 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sóskúton egy közös udvar első utcafronti háza.Kiváló lehetőség külön költözőknek, több generációnak.Az ingatlanon két házrész van, mind kettő külön bejárattal rendelkezik és külön helyrajziszámon szerepel. A közös udvar leválasztható.Van még, mind két házhoz tartozóan egy-egy hátsó kertrész.Sóskút egy kellemes és bájos kis település, amely Budapesttől délnyugatra található. A község a Budapest és Fejér megye határán fekszik, így ideális hely a városi élet és a vidéki csend egyensúlyának megtalálására. Az M6 autópálya közelsége lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elérjük a fővárost, így a munkába járás egyszerű és gyors.A környező erdők és mezők lehetővé teszik a természetközeli élet élvezetét, túrázásra, kerékpározásra és szabadidős tevékenységekre adnak lehetőségeket. A ház a fő úttal párhuzamos zsákutcában található, így az autós forgalom csekély, viszont a boltok, posta, orvosi rendelő nagyon közel, a buszmegálló 100 méterre található.Ingatlan jellemzői:Elhelyezkedés: Sóskút, Budapesttől mindössze 20 percre.Terület: Az összesen 1134 négyzetméter.Telek mérete: 911 négyzetméter, ahol lehetőség van a közös udvart leválasztani.Az első ház:Mérete: brutto 56 négyzetméter.Szobák száma: 2 szoba, 1 fürdőszoba, közlekedő, konyhaFűtése hűtő-fűtő klímával megoldott, de igény szerint alakítható.Tágas terasz és kertkapcsolat.Az udvarban van egy borospince és egy 26 m2-es rézsűbe vájt garzonlakás, ami műhyelynek, nyárikonyhának vagy egyéb tevékenységre alkalmas.A két ingatlan egyben is megvásárolható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1948
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Veronika Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Veronika Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY