Eladó ház Sóskút 115 nm
Eladó ház Sóskút 115 nm
Eladó ház Sóskút 115 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7496018
Referenciaszám: 3723_3630
Feltöltve: 16 napja

Sóskút eladó családi ház 5 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
825 217 Ft/m²
115 m²
Alapterület
560 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ENERGIATAKARÉKOS, HŐSZIVATTYÚS+NAPELEMMEL FELSZERELT, KERTKAPCSOLATOS, TÁGAS, LAKÁS SÓSKÚTON! Olyan Otthonra vágyik, amely minden nap ámulatba ejti? Önnek is tetszenek a letisztult idomok és a modern formatervezés? Akkor ez a kertkapcsolatos, külön bejárattal rendelkező lakás lehet, hogy éppen Önnek épült! Magas minőségű ingatlan, ha Ön is ezt keresi, akkor most megtalálta! Budapesttől 20 km-re fekvő,utazás szempontjából 12 percnyi távolságra, a dinamikusan fejlődő Sóskúton, kínálom ezt az igényes lakást! Sóskúton, eladó egy 115 négyzetméter alapterületű nappali + 4 szobás, dupla kocsibeállóval, teraszos duplakomfortos lakást 280 négyzetméteres, kizárólagos használatú, természetben is leválasztott telken. Dél-nyugati tájolású hálóból egy 12 négyzetméteres panorámás kilátással, fedett terasz biztosítja pihenésünket, (a nyugalom szigete!) Az ingatlan a legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával épül,hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen az itt élő emberek számára. A ház vasalt sávbeton alapozással, 30-as Porotherm téglából épült, 12 cm-es dryvit szigeteléssel, belső tégla válaszfalak, gépi vakolás, betonfödém, a bukó-nyíló műanyag nyílászárók 3 rétegű 5 légkamrás kivitelezésűek. A fűtést és melegvíz ellátást hőszivattyú biztosítja az egész házban padlófűtéssel + a tetőn 6 kw napelemmel,+ hűtő-fűtő klíma is beszerelésre kerül! Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát! A ház – csakúgy, mint a kivitelező számtalan, megtekinthető referencia háza esetében is – magas minőségi anyagok felhasználásával és magas műszaki tartalommal épült. Ajánlom: Ajánlom mindazon 1-3 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. Óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek 3-5 percnyi gyalog távolságra. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek! Köszönöm hogy időt szánt hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
bútorozatlan
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY