Eladó ház Somogyjád 150 nm
Eladó ház Somogyjád 150 nm
Eladó ház Somogyjád 150 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8092698
Feltöltve: 10 napja

Somogyjád eladó családi ház 3 szobás: 35,64 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
35,19 millió Ft
234 600 Ft/m²
90 000 EUR
600 EUR/m²
150 m²
Alapterület
1700 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
B Home eladásra kínál Somogyjád csendes mellék utcájában egy 150 m2-es családi házat. A ház egy 1700m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan téglából épült,két különálló lakrészből áll. Az egyik külön bejáratos helyiségben, amely 100m2-es, itt található egy nagy nappali, 1 szoba,egy előtér, fürdőszoba wc-vel és egy konyha. A másik külön bejáratos lakrész 50m2-es, ahol található 1 szoba,folyosó,konyha, fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan az alábbi felújításokon esett át: A villanyvezeték hálózat át lett húzva, új vízcsövekkel felszerelt, fa nyílászárókkal felszerelt, de a bejárati rész új műanyag.A tetőnél a léc és a cserép cserélve lett, le van fóliázva és kapott egy gyapot szigetelést is. Új külső festést kapott az ingatlan. Teljes közművel rendelkezik. A ház melegéről gázkonvektor gondoskodik. A központi a csatornahálózatra rá van kötve. Az udvaron található egy pince,ezenkívül még kialakításra került egy műhely rész is, ahonnan nyílik egy tároló rész is. Autóval parkolni az udvaron található garázsban lehetséges.Az ingatlan csendes mellékutcában található csendes környezetben, de mégis közel a Község központi részéhez. Somogyjád egy 1500 fős Község, amely Kaposvártól 20km-re helyezkedik el. Balatontól 35 km-re, autóval 25 percen belül elérhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján. Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
csendes
pince
melléképület
műhely
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY