Eladó ház Soltvadkert 125 nm
Eladó ház Soltvadkert 125 nm
Eladó ház Soltvadkert 125 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8072555
Referenciaszám: HZ061594-4621759
Frissítve: 1 napja

Soltvadkert eladó családi ház 4+1 fél szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
424 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1136 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL! Soltvadkert egy igazán kedves és vendégszerető település, melynek közössége melegen fogad minden új lakóját. A városban találhatóak különböző kulturális és sport lehetőségek, így senki sem fog unatkozni. A természeti környezet pedig lehetőséget biztosít a szabadidős tevékenységek széles skálájára, legyen szó akár családi sétákról vagy kerékpározásról a környező vidéken. Az itt élők minden nap élvezhetik a természet nyújtotta nyugalmat és szépséget, miközben csak egy ugrásra vannak a mindennapi szükségleteket kielégítő boltoktól és szolgáltatásoktól. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet, ha Ön egy csendes, mégis jól megközelíthető helyen szeretne élni. A ház tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a tágas és világos terek kialakítására, így az egész nap folyamán benapozott. Az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik a vidéki nyugalomra és a városközeli kényelemre vágynak egyaránt. Eladó egy napfényes, 125 nm-es családi ház, mely egy 1136 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlanban 4 szoba, egy nappali, konyha és kamra található, továbbá egy 203 nm-es melléképület is rendelkezésre áll. A ház 2004-ben esett át teljes felújításon, melynek során a fűtését is modernizálták, azóta vegyes tüzelésű kazán, illetve gáz kazán biztosítja a meleget. Az épület szerkezete vályog, melyre mésztégla alapozást használtak. Ha felkeltettem figyelmét, hívjon fel és nézzük meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
A

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tapodi Dorina Duna House Next Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 284 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tapodi Dorina Duna House Next Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 284 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY