Eladó ház Solt 99 nm
Eladó ház Solt 99 nm
Eladó ház Solt 99 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8061877
Referenciaszám: HZ063441
Frissítve: 10 napja

Solt eladó családi ház 3 szobás: 14,2 millió Ft

14,2 millió Ft
142 299 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1669 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 212 Ft
Második évtől
56 242 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk varázslatos régi típusú családi házunkat, amely egy patakparti területen található. Ha szeretne egy olyan otthonba költözni, ahol a természet közelsége és a csend nyugalmát élvezheti, akkor ez az ingatlan Önre vár!Főbb jellemzők:A ház alapterületet 100 négyzetméteres, amely 1669 négyzetméteres telken helyezkedik el. 3 tágas szoba: A házban található három tágas szoba kényelmes életteret biztosít a család minden tagjának. A hatalmas ablakoknak köszönhetően a természetes fény mindenhova beáramlik. További helyiségek konyha, fürdő és wc egyben.Az ingatlanból a folyosót megnyitva saját igényeknek megfelelően egy hatalmas tersz vagy télikertet alakítható ki. A kert végégében egy pakat csörgedezik. A vén diófa alatt fúrt kút található.Az ingatlanhoz tartoznak melléképületek, amelyek sokféle lehetőséget nyújtanak - legyen szó műhelyről, tárolóról.Egy különálló épület, amelynek első része utcafrontra néz garázsként funkcionál, a hátsó része tároló. Az ingatlanhoz tartozó tágas udvar ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, kerti partikhoz vagy akár kényelmes kikapcsolódáshoz.Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy valódi természeti környezetben található otthon tulajdonosává váljon! Ezen ingatlan a múlt varázsát modern kényelemmel ötvözi, így tökéletes választás mindazoknak, akik egyedülálló élményekre és nyugalomra vágynak.Ne habozzon, hívjon most a megadott telefonszámon, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző patakparti otthont személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY