Eladó ház Siófok, Sóstó 90 nm
Eladó ház Siófok, Sóstó 90 nm
Eladó ház Siófok, Sóstó 90 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7959683
Referenciaszám: U0046025
Frissítve: 16 napja

Siófok eladó családi ház 4 szobás: 85,9 millió Ft

85,9 millió Ft
954 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
405 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 304 Ft
Második évtől
340 226 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Siófok-Sóstón egy 805 m2-es építési telken, egymástól jól elkülönülő kettő lakóegység utcafronti önálló ingatlana 405 m2-es telekrésszel. A kiváló adottságokkal rendelkező lakóház elosztása szerint egy 29m2-es tágas napfényes nappali- konyha-étkezőből, 3 hálószobából, 2 fürdőszoba Wc-ből, közlekedőből és teraszból áll. Az ingatlan hasznos alapterülete 78 m2, melyhez tartozik egy 22 m2-es félig fedett terasz, vagyis bruttó 105 m2-es terület kerül eladásra. A teraszt ½ arányban lett figyelembe véve, ezért az eladásra felkínált ingatlan 99 m2. A HÁZ JELLEMZŐI: Az igényes családi ház tervezésekor a legfontosabb szempont a gazdaságos üzemeltethetőség volt. A szigetelés, a nyílászárók, a műszaki tartalmak ezen szempont figyelembevételével lesznek összeválogatva. -Napelem hálózat csatlakoztatása kiépítésre kerül. -Modern műanyag ablakok és ajtók , 3 rétegű üveggel ellátva; a jó hőtartás érdekében. -Az árnyékolást elektromos alumínium redőny biztosítja, minden ablak szúnyoghálóval ellátva , tolóajtós nagy műanyag nyílászárok. -A falak 30-as Ytong falazóelemből lesznek felhúzva, 15 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, mediterrán cserépfedéssel, -Fa tetőszerkezet, mediterrán cserépfedéssel. -A hűtést klíma biztosítja. -A ház fűtését és meleg víz ellátását elektromos kazán biztosítja, melyet a kivitelezés során úgy alakítottak ki, hogy a napelem hozzácsatlakoztatható legyen. -Minden helyisége padlófűtéses. -Magas minőségű hideg és meleg burkolatok. Rendezett jogi helyzet, épületek "lakóház" megnevezéssel, önálló helyrajzi számmal kerülnek bejegyzésre az ingatlan-nyilvántartásba, a földterület használati megosztással kerül szabályozásra. Az ingatlan Budapestről 1 óra alatt elérhető az M7 autópályáról. Sóstói strand 700m távolságra található. Az eladásra kínált családi ház kiválóan alkalmas állandó lakóhelynek, üdülőnek/nyaralónak, de befektetésnek, kiadásra is tökéletes megoldás. Várható átadás: 2024. 3.negyedév Készültségi szinttől függően, építtetővel egyeztetetten szakaszos fizetés is lehetséges. A hirdetésben szereplő képek látványtervek. Az építtető nagy tapasztalatokkal rendelkező, megbízható, referencia épületek, házak hosszú sorával rendelkezik. ( a közelben is megtekinthető) Minden beruházását magas minőség, kiváló anyagok és kivitelezés jellemzi. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Ha felkeltette az érdeklődését a hirdetésben szereplő ingatlan, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY