Eladó ház Seregélyes 82 nm
Eladó ház Seregélyes 82 nm
Eladó ház Seregélyes 82 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7930108
Referenciaszám: HZ010218
Frissítve: 16 napja

Seregélyes eladó családi ház 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
437 805 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1697 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vályogház varázslat – Egyedi otthon, gazdag lehetőségekkel!Ez a varázslatos családi ház egyedi jellemzőkkel és sok szeretettel várja új tulajdonosait! Ebben az otthonban a hagyomány és modernitás találkozik. A vályogfalak melegséget sugároznak, míg az előtér tégla része modern vonalakkal bűvöli el az érkezőket. A fa födémes cserép fedés és az ereszcsatorna a hagyományos stílus és a praktikum tökéletes harmóniáját biztosítjaA ház egy 1700 nm-es telken áll, 82 nm-es és 3 alakítható szobás. Műanyag ablakok minden helyiségben szúnyoghálóval, illetve redőny az utcafronti ablakon, a tökéletes hőszigetelésért és a csendes pihenésért.Két külön bejárat, ami lehetővé teszi az otthon számos lehetőségét – ideális akár kétgenerációs éléshez vagy vállalkozáshoz is.Teljes közműellátás, bővített villanyhálózat, valamint gázfűtés és gázbojler a komfortos mindennapokért.Kert és tárolás: Gondozott kert bőséges terméssel minden szezonban.Pince és melléképület tároláshoz, minden holminak megvan a helye.Öntözési lehetőség kerti csappal és ásott kútról is, hogy mindig zöld legyen a környezet.Felújítási és finanszírozási lehetőségek, főbb jellemzők:Az ingatlan igény szerint átalakítható, vagy akár festés és kisebb javítások után azonnal költözhető.•    2 bejárat: Rugalmas és praktikus elrendezés a kényelemért.•    Teljes közműellátás: Villany, víz, gáz - minden a rendelkezésére áll.•    Bővített villanyhálózat: Modern életstílusra szabva.•    Gázfűtés és gázbojler: Hatékony és megbízható fűtés és meleg vízellátás.•    Gondozott kert: Minden évben bőséges terméssel.•    Tároló helyek: Pince és melléképület a mindennapi praktikumért.•    Öntözési lehetőségek: Kerti csap és saját ásott kút.•    Átalakíthatóság: A ház rugalmas teret kínál az igényeid szerinti átalakításokhoz.•    Gyors birtokbavétel: Az új otthon gyorsan beköltözhető.•    CSOK és Támogatott hitel lehetőségek: Az álmaid otthona könnyen elérhető.Ez a vályogház nem csupán otthon, hanem egy életstílus is, ahol a hagyományok és a modern kényelem ötvöződik. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Hívjon minket ma még, és tegye magáévá ezt a varázslatos otthont!CSOK és Támogatott hitel igényelhető díjmentes ügyintézéssel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY