Eladó ház Sé 112 nm
Eladó ház Sé 112 nm
Eladó ház Sé 112 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8089540
Frissítve: 11 napja

Sé eladó családi ház 4 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
598 214 Ft/m²
112 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelytől 4km-re eladóvá vált egy 2023-ban nagyrészt felújított családi ház. Felújításra került a komplett villany hálózat, bővítéssel, éjszakai árammal, az ablakok és ajtók cseréje is megtörtént hőszigetelt műanyag kivitelre. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal történik a háznak, ami teljesen új, egy szezonban került használatra. Új vezetékek, radiátorok és egy hatalmas puffertartály is beépítésre került. A házban lévő hőfokot termosztáttal lehet szabályozni. Új pádlóburkolatok, wc, fürdő. Pár hónapja elkészült új beépített konyha nagyon jó minőségű alapanyagokból. A ház 3 szintes. Részben alápincézett. A lakótérben 3 szoba, konyha, fürdő, külön wc és egy nagy előtér(nappali) kapott helyet. Emeleten plusz szoba, fürdő, gardrób kialakítása kezdődött el, ám befejezése az új tulajokra vár. Külső szigetelés, valamint a tető cseréje szintén az új tulajdonosok feladata lesz, de így is nagyon kedvező a ház rezsije. Kertben 30m2 kis házikó is megtalálható, felújítás után akár kis lakásként használható. Térképen is szerepel. Teher és jelzálog mentes a ház, így a megbeszéltek alapján hamar birtokba vehető. Hitel, CSOK felvehető a házra, tehermentessége miatt az ügyintézés gyors.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
H
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rapcsányi Fruzsina
+36 20 482 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Rapcsányi Fruzsina
+36 20 482 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY