Eladó ház Sarkad, Kertváros 85 nm
Eladó ház Sarkad, Kertváros 85 nm
Eladó ház Sarkad, Kertváros 85 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 6507057
Referenciaszám: M138827
Frissítve: ma

Sarkad eladó családi ház 3 szobás: 3,5 millió Ft

3,5 millió Ft
41 177 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1454 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés megye, Sarkad város Szigeti utcában 1454 m2-es összközműves telken a 70-es években tégla falazattal épült 85 m2 -es caládi ház eladó. A lakóházban 3 szoba, konyha, folyosó és 3 tusoló wc- vel helyiségek lettek kialakítva, jelenlegi állapotában azonban lakás célra nem alkalmas az ingatlan, mert a közműveket a szolgáltatók kikapcsolták és hiányoznak a gépészeti berendezések és felszerelések is. A falakon repedések keletkeztek. Az ingatlan tehermentes, vételár kiegyenlítése után azonnal birtokba vehető. Az ingatlan előre egyeztett időpontban tekinthető meg 2-3 napos határidővel. Az ingatlan vásárlásához kérjen személyre szabott ajánlatot, érdeklődjön BABAVÁRÓ támogatás, CSOK, FALUSI CSOK a jelzáloghitel és a korszerűsítéshez igénybehető OTP ZÖLD LAKÁSHITEL részleteiről, amelyek ügyintézése díjmentes szolgáltatásunk! Az adás-vétel lebonyolításához ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is! Keresünk eladó és kiadó ingatlanokat ügyfeleinknek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
JJ (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Gizella Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdu Gizella Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY