Eladó ház Révfülöp 169 nm
Eladó ház Révfülöp 169 nm
Eladó ház Révfülöp 169 nm
+26 fotó
Hirdetéskód: 7973277
Referenciaszám: HZ088516
Frissítve: 19 napja

Révfülöp eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
413 609 Ft/m²
169 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ház BALATONI PANORÁMÁVAL Révfülöpön, amely tökéletes befektetésnek vagy állandó otthonnak!Megvételre kínálom a Balaton északi partján fekvő Révfülöpön, egy korabeli villaépületben kialakított, külön bejárattal rendelkező, több generáció együtt élésére is alkalmas családi házat. A több apartman korszerűsítését követően biztos befektetési lehetőséget nyújt a balatoni ház.Az épület 1300 négyzetméteres telken helyezkedik el. A két szinten közel 170 négyzetméter várja új tulajdonosát. Jelenlegi kialakítása szerint az alsó szinten egy tágas nappali, szoba, konyha, kamra, fürdő külön wc-vel  és egy fedett terasz található. A felső szint egy hangulatos külső lépcsőn közelíthető meg. A tetőtérben két kisebb apartman, külön bejárattal kerül kialakításra. Az egyik apartman teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. A ház fűtéséről cserépkályha gondoskodik, kiegészítésként fűtő-hűtő klíma került beépítésre. A meleg vizet villanyboiler állítja elő.Az ingatlan fekvése, hangulata, mérete ideális állandó otthonnak vagy nyaralónak. Ajánlom befektetőknek a több apartmanból kialakítható családi házat.További információért, személyes megtekintésért kérem keressen elérhetőségemen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1930
Erkély:
9,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik Dalma Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mrázik Dalma Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY