Eladó ház Rétalap, Bartók Béla utca 193 nm
Eladó ház Rétalap, Bartók Béla utca 193 nm
Eladó ház Rétalap, Bartók Béla utca 193 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7810921
Referenciaszám: HZ049006
Frissítve: 17 napja

Rétalap eladó családi ház 5 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
404 145 Ft/m²
193 m²
Alapterület
11733 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 376 Ft
Második évtől
308 937 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tágas, világos, egyedi  !11.733 m2 területtel ! Győrtől 25 km-re található Rétalap településen megvételre kínálok egy gyönyörű, tágas, 193 m2 hasznos alapterületű, tégla építésű családi házat, nyugodt, csendes helyen, közvetlen szomszédok nélkül.Amit a házról fontos tudni:A ház egy része (2 szoba, konyha) a 70-es években épült, majd 2013-ban  gyönyörűen újjáépítették, bővítették. Jelenleg 4 szoba,  konyha, étkező, nappali fürdő, wc, kamra helyiségekből áll.  Minden helyiség nagyon tágas, világos. A ház központi része a nappali, ahol található egy egyedileg épített vízteres kandalló, amely egy  2000 literes puffertartály segítségével biztosítja az otthon melegét. A szobákban radiátorok, a többi helyiségben padlófűtés. Nyílászárók egy része fa, egy része műanyag, bejárati ajtó és a beltéri ajtók fából készültek. Az ingatlan víz- és villanyhálózatát az egész házban 10 éve cserélték. A fürdőszoba nagyon tágas, jelenleg sarokkáddal és kétszemélyes mosdókagylóval felszerelve, de lehetőség van zuhanykabin kiépítésére. Az új, dobozában levő zuhanytálca is a vételár részét képezi.A ház  külső szigetelése 90 %-ban elkészült, de még  befejezésre vár. Az ehhez szükséges minden anyag rendelkezésre áll és a vételár részét képezi. A telek mérete  11.733 m2. Található itt egy nagy műhely,  ásott kút és egy  vasgerendából épített, kőből kirakott pince is. A telek egy részében akácos található, nagyobbik részre jelenleg nincs művelve.Több gyermekes családoknak ajánlom, hisz az ingatlan  elhelyezkedése kitűnő, igazi gyerekparadicsommá varázsolható a telek. A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége?  Hitelcentrumunk díjmentes és bankfüggetlen ügyintézéssel várja ügyfeleit a szerződés aláírásától, kiutalásig.Hívjon !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY