Eladó ház Regöly 55 nm
Eladó ház Regöly 55 nm
Eladó ház Regöly 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8016175
Referenciaszám: 705300055
Frissítve: 16 napja

Regöly eladó családi ház 2 szobás: 12,99 millió Ft

12,99 millió Ft
236 182 Ft/m²
55 m²
Alapterület
472 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 700 Ft
Második évtől
51 450 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy erősen felújításra szoruló családi ház Regölyben. A lakás beosztása: konyha, fürdő, wc, két szoba, valamint egy tároló, amely az udvarról külön bejáraton is megközelíthető. Fűtése kályhákkal megoldott. A közművek közül minden rendelkezésre áll.  A tető jó allapotban van, a ház többi része megérett egy kis modernizálásra. Az épülethez melléképületek is tartoznak. A településen van orvosi rendelő, alsó tagozatos általános iskola, bolt, stb. Ha ez nem lenne elég, Szakály, Hőgyész, valamint Tamási is 10-15 perc alatt elérhető. A Tamási Gyógyfürdő negyedórányira található, a Balaton egy óra alatt megközelíthető.   Deutsch: Zum Verkauf steht ein stark renovierungsbedürftiges Einfamilienhaus in Regöly. Die Aufteilung der Wohnung umfasst eine Küche, ein Bad, eine Toilette, zwei Zimmer und einen Abstellraum, der auch vom Hof aus über einen separaten Eingang zugänglich ist. Die Beheizung erfolgt durch Öfen. Alle Versorgungsleitungen sind vorhanden. Das Dach befindet sich in gutem Zustand, der Rest des Hauses könnte jedoch etwas modernisiert werden. Zum Gebäude gehören auch Nebengebäude. Im Dorf gibt es eine Arztpraxis, eine Grundschule, ein Geschäft usw. Wenn das nicht genug wäre, sind auch Szakály, Hőgyész und Tamási in 10-15 Minuten erreichbar. Das Thermalbad von Tamási ist eine halbe Stunde entfernt, und der Balaton ist in einer Stunde erreichbar.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY