Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7907415
Frissítve: 5 hónapja

Rédics eladó családi ház 6 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
250 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
3600 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nem kell tovább keresned, mert megtaláltad álmaid otthonát vagy befektetését. Sok lehetőséget kínáló, régi stílusú parasztház eladó Rédicsen. Az ingatlan és a gazdasági épület felújításra szorul, amelyeket gyönyörűen meg lehet csinálni. A hatalmas 3600 négyzetméteres telek pedig nagyon sok igényt képes kiszolgálni. Akár még saját kis gazdaságod is lehet a területen. Két óriási diófa és egy hatalmas körtefa árnyékában megpihenhetsz miután beszedted a zöldség-gyümölcseidet a kertedből. Ideális választás a természet szerelmeseinek. A csendes Petőfi utcában helyezkedik el. A nyugodt környezet és a körülölelő táj lenyűgöző látványa nyugalmat és harmóniát sugároz. A közelben található egy buszmegálló, amely könnyűvé teszi a közlekedést. Emellett a Lendvadedesi tó is könnyen elérhető, ahol horgászati lehetőségekkel várják az érdeklődőket. Ha a pihenésre vágyik, akkor a közeli fekete iszapos fürdő remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a frissítő fürdőzésre. A ház 5 szobával rendelkezik, ami lehetőséget nyújt a kényelmes élettér kialakítására. Emellett egy padlás is tartozik hozzá, amely további tárolóhelyet biztosít. Az ingatlan gazdasági épülettel is rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál a kreatív projektek megvalósítására. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy saját otthonává tegye ezt a varázslatos családi házat Rédicsen! Hívjon minket még ma, hogy megszervezhessük Önnek a megtekintést és további információkat nyújthassunk. (Figyelem: Az ár és a feltételek tájékoztató jellegűek, és változhatnak. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a legfrissebb információkért.)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 978 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 978 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY