Eladó ház Recsk 80 nm
Eladó ház Recsk 80 nm
Eladó ház Recsk 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7988749
Referenciaszám: M270170-4580540
Frissítve: 5 napja

Recsk eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
275 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1073 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, Recsken eladásra kínálunk egy azonnal költözhető családi házat . A 80 m2-es, vegyes falazatú ingatlan ideális otthon lehet kis családok számára. A házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, étkező és előszoba található, így minden szükséges helyiséget magában foglal az otthon kényelméhez.. A fűtésről egy vadonatúj vegyestüzelésű kazán gondoskodik, valamint gáz konvektorok is rendelkezésre állnak. A melegvíz ellátását gázmelegítő biztosítja, így mindig kellemes körülmények között élhet családjával. Az ingatlanhoz tartozik egy kis lakrész, mely átalakítás és korszerűsítés után kiválóan alkalmas további szoba, konyha és fürdőszoba kialakítására, ezáltal bővíthető a lakóterület, és még kényelmesebbé teheti az otthonát. A házhoz tartozik egy praktikus garázs, mely két autó számára biztosít fedett, zárt helyet. Ideális megoldás azoknak, akik szeretik gondosan tárolni járműveiket. Az udvar rendezett és gazdálkodásra alkalmas, így lehetőség van saját kert kialakítására vagy egyéb hobbi tevékenységekre. A település központja mindössze néhány perc kényelmes sétára található, az alapvető szolgáltatások könnyen elérhetők. Ha egy barátságos, kényelmes otthont keres Heves megyében, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Jöjjön el, nézze meg, és találja meg álmai otthonát Recsken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY