Eladó ház Ráckeve 64 nm
Eladó ház Ráckeve 64 nm
Eladó ház Ráckeve 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047144
Referenciaszám: H481383
Frissítve: 16 napja

Ráckeve eladó családi ház 3 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
382 813 Ft/m²
64 m²
Alapterület
486 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 105 Ft
Második évtől
97 038 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckeve központjában, de mégis csendes utcában eladó, egy 3 szobás ingatlan, ami egy igazán romantikus telken helyezkedik el, ahová öröm hazatérni. Az utcában nincs átmenő forgalom, hiszen egy hangulatos zsákutcában található. A telek 486 nm-es, melyen két épület is található (54 nm, 10 nm), amik egy kis fantáziával akár össze is építhetőek, A kisebb összesen 10 nm-es, téglából épült, található benne egy konyha és egy kádas fürdési lehetőség is. A nagyobb ingatlan 54 nm-es, ahol az alábbi helyiségek találhatóak: előszoba, 3 szoba, WC és egy kisebb tárolásra alkalmas beugró rész. Ebben az épületben lehetőség van egy másik bejáratot megnyitni, vagy akár meghagyni egy különálló, külön bejárati lehetőséggel kialakított kisebb üzlethelyiségnek. Jelen pillanatban külön bejáratú. A vályogház betonalapra épült, de mindkét ház, szerkezetét tekintve, masszív. Egy felújítással igazi álomotthon varázsolható belőle. Az ingatlan tulajdonosai előnyben részesítik a készpénzzel rendelkező vevőket. Néhány perc sétára elérhető a központ, ahol szinte minden megtalálható. Sőt, egy kényelmes sétával a Duna-part is látható. Tehát az utca csendes, a kert gyönyörű, ha Ön is lát benne fantáziát, akkor keressen és nézzük meg együtt!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY