Eladó ház Ráckeve 100 nm
Eladó ház Ráckeve 100 nm
Eladó ház Ráckeve 100 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7797024
Referenciaszám: 7867_leebesfia
Frissítve: 17 napja

Ráckeve eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
799 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
706 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckeve központjában kínálunk eladásra egy új építésű, földszintes családi házat, 706 nm-es összközműves telken. Az ingatlan nettó 100 nm, bruttó 130 nm nagyságú, elrendezése: előszoba, háztartási helyiség, kamra, terasz és kertkapcsolatos amerikai konyhás étkező-nappali, 3 hálószoba, gardrób helyiség, fürdőszoba és külön wc lett kialakítva. A ház 30-as Porotherm téglából, 12 cm –es dryvit rendszerű homlokzati, 25 cm-es födémszigeteléssel, beton cserépfedéssel épül, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, fűtése hybrid kazánról padlófűtéssel megoldott, 4 körös padlófűtéssel(nappali + fürdő egy körön, a szobákban külön-külön állítható hőmérséklettel). Az alap műszaki tartalmon kívül a vételár tartalmazza: -kültéri, beltéri párkányokat -térkövezett kocsibeállót, járdát -elektromos kiállást a kapuhoz -a padlás központi részének 20 mm-es OSB lappal történő lefedését -riasztó kiépítését Az ingatlan céges kivitelezésben épül, babaváró hitelből, Csok-ból, hitelből egyaránt megvásárolható, finanszírozás a beruházóval történt egyeztetés alapján. Hitelben, Csok-ban ingyenes segítséget tudunk biztosítani. Ha fontos a minőség, a magas műszaki tartalom a legjobb választás! Több éves szakmai tapasztalattal és sok- sok referenciával rendelkező kivitelező, számtalan elégedett ügyfél. Referencia házak megtekinthetők. Részletekért kérem keressen bizalommal, amennyiben épp nem tudom fogadni hívását vissza fogom hívni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY