Eladó ház Ráckeve 120 nm
Eladó ház Ráckeve 120 nm
Eladó ház Ráckeve 120 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7474167
Feltöltve: 1 éve

Ráckeve eladó családi ház 2+2 fél szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
382 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2044 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckevén, (Budapesttől 40 km.-re), városközponthoz közel, aszfaltozott utcában, jó állapotú, téglaépítésű, 100 m2.-es családi ház eladó. Az ingatlan teljesen összközműves, s tehermentes, s azonnal költözhető. A szépen gondozott telek nagysága: 2044 m2. A nagy telken jelenleg 2 önálló épület, valamint egy hozzáépített melléképület található, külön mérőórákkal. Így kétgenerációs háznak, vagy összeköltözőknek is ajánlott. A 70.-es években épült, s egy dombon helyezkedik el. Ezért egyedi kilátással rendelkezik. A nagyobbik ház 100 nm. Világos, déli fekvésű nappali, 2 déli- délnyugati fekvésű nagy szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, éléskamra. Az ingatlan alatt szép, tágas, száraz pince található. Fűtése gázkonvektorokkal, és vegyes tüzelésű kis kandallóval. Meleg-víz ellátása villany bojlerrel megoldott. A fából készült nyílászárók jó állapotúak. Bejárati ajtó masszív acélból készült, biztonsági, riasztóval ellátott. A különálló kis ház 20 nm.-es. Szoba, konyha, fürdőszoba. A melléképület is szép, világos. Kisebb felújítással újra lakhatóvá tehető, s külön bejáratú házrészként életszerűen használható. A nagy kert rendezett, néhány gyümölcsfa található rajta. Szükség esetén megosztható. Az üres telekrészre 2-3 új ingatlan is építhető. Az utcafront 35 m. hosszú, szép tágas, napfényes terület. Nagyon csendes, kulturált környezet, jó szomszédokkal. Kb. 10 perc sétára található az Óvoda, Bölcsőde, Orvosi Rendelő, Általános és Középiskola. Valamint a Penny, Tesco, s autóbuszmegálló. A HÉV végállomása kb. 20 perc gyalog. A gyönyörű Duna-part szintén pár perc alatt elérhető, kiváló szórakozási lehetőséget, s számos sportolási lehetőséget kínálva. Emailben tudok külső, s belső fotókat is küldeni. Valamint pontos méretekkel rendelkező alaprajzot. Irányár: 45,9 M. Ft. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek. Tel.: 30882-6002 Átmenetileg csak 9:00 - 12:00 15:00 - 19:00 között tudok telefonhívásokat fogadni. A megértést nagyon köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
pince
melléképület
műhely
telefon
riasztó
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 882 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 882 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY