Eladó ház Pusztaszabolcs 80 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs 80 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs 80 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8014396
Referenciaszám: HZ053678
Frissítve: 11 napja

Pusztaszabolcs eladó családi ház 2+1 fél szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
248 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
912 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összességében ez az ingatlan remek lehetőség azok számára, akik egy nyugodt, de könnyen megközelíthető helyen szeretnének saját otthont teremteni, és szívesen fektetnek időt, energiát és pénzt az ingatlan felújításába, hogy az tökéletesen megfeleljen elképzeléseiknek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ha egyedi otthont szeretne magának, ahol minden a saját ízlését tükrözi! A telek mérete ideális mindazok számára, akik szeretik a tágas kerteket, de nem kívánnak túl sok időt a kertgondozással tölteni. A 30% beépíthetőség elegendő teret biztosít akár további bővítési lehetőségekhez is, így a leendő tulajdonos akár egy nagyobb, kényelmesebb otthon kialakítását is megfontolhatja. A ház kiváló választás lehet azok számára, akik saját ízlésük szerint és saját kezűleg szeretnék kialakítani otthonukat. A felújítandó állapot lehetőséget biztosít arra, hogy minden részletet a leendő tulajdonos igényei szerint alakíthasson ki, legyen szó az elosztásról, a burkolatok kiválasztásáról vagy a helyiségek funkciójának meghatározásáról. Eladásra kínálunk egy felújítandó állapotú, 80 m² alapterületű házat, 22 900 000 HUF vételáron. Az ingatlan tehermentes, összközműves és 30% beépíthetőségű, azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyárfás Péter Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyárfás Péter Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY