Eladó ház Pusztaszabolcs, István utca 149 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs, István utca 149 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs, István utca 149 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7591161
Referenciaszám: 53-1354
Feltöltve: 18 napja

Pusztaszabolcs eladó családi ház 4 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
466 443 Ft/m²
149 m²
Alapterület
705 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 707 Ft
Második évtől
275 270 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pusztaszabolcs központjához közel, mégis csendes környezetben, belterületi, összközműves 705 m2 telken, két szintes 149 m2 hasznos lakóterű családi ház eladó ! Az alsó szinten előtér, közlekedők, 2 lakószoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön WC mosdóval, szint eltolással nagy nappali, lépcsőház a felső szintre, és az alsó szintre a ház teljes méretéhez igazodó pincébe, amelyben garázs, műhely, kazánház, tüzelő és egyéb tároló kapott helyet. A felső szinten előtér, lakószoba erkéllyel és további beépíthető 40 m2 lakótér található. Minden helyiség tágas, ablakos. A családi ház 1990. évben épült UNIFORM 30-as téglából, folyamatosan karbantartott. Perlites vakolat fedi, külső hőszigetelés nincs. A födém 20 cm-es panelekből áll, a mennyezet üveggyapot és fólia szigetelést kapott. A nyílászárók fából (DUFA) , hőszigetelt üvegezéssel, redőnyökkel készültek. A fűtést gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A gáz használata minimális, a konyhában kombinált tűzhely (gáz+villany sütő). A szobákban alumínium radiátorok. A fürdőszobában villany bojler. Az energia felhasználás a rezsi támogatott keretbe belefér. A vizes helyiségekben, közlekedőkben hideg burkolat, a szobákban szőnyegpadló. A vezetékek ( víz, csatorna, gáz) szigetelve a pince mennyezetén futnak végig, lehetővé teszik bármilyen meghibásodás könnyű javítását. Az utcáról a garázsba úszó kapun keresztül juthatunk. A kis kapu a sarok telek másik utcájáról nyílik. A kert gondozott, körbe veszi a házat. Családi házas környezet, csend, ipar mentes levegő, jó szomszédság. Iskola, óvodák, orvosi rendelők, bevásárlási lehetőségek elérhető közelségben. A zónázó vonatokkal Székesfehérvár, Dunaújváros, Budapest irányába könnyen eljuthatunk. A közeli településeken munka lehetőségek , fejlődő régió. A vasútállomás 1,7 km 18 perc gyalog, 4 perc autóval. Az M 6. autópálya 7 perc , 6,2 km. A tulajdonosok Százhalombattán vagy Érden lévő lakás beszámításáról is tárgyalnak. Az ingatlan alku képes .

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
garázs
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY