Eladó ház Püspökladány 515 nm
Eladó ház Püspökladány 515 nm
Eladó ház Püspökladány 515 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7738115
Referenciaszám: 15_beho
Frissítve: 11 napja

Püspökladány eladó családi ház 3 szobás: 29,1 millió Ft

29,1 millió Ft
56 505 Ft/m²
515 m²
Alapterület
2111 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 456 Ft
Második évtől
115 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akár kezdő, akár meglévő vállalkozásához keres telephelyet, akkor a legjobb helyen keresgél! Az épületek 76 m2 alápincézett garázs és kocsi beálló, 368 m2 zuhanyzó, WC, állattartó szociális épület, kifutókkal, takarmányossal, 71 m2 kétszintes széna és takarmánytároló részekből állnak. 1996-ban épült beton padozatú, téglaépület. Adottságait tekintve ipari árammal, vízzel, villannyal, gázzal rendelkezik, csatornahálózatba bekötve. Jelenleg is futó pályázatoknak is megfelel az ingatlan, csirke, sertés tartásra lett kialakítva, de bármilyen más célra is átalakítható. A folyékony és szilárd trágya elvezetése is ki van alakítva, locsoló és ventillátoros hűtő berendezésekkel el van látva. Ásott kút is található az udvaron, betongyűrűvel. Az állatok elszállítása, takarmányok beszerzése esetére fel van töltve az udvar törmelékkel, nagyobb gépek sem akadnak el. Plusz egy lehetőség a gazdasági épület előtt az udvarban található egy 1930-ban épült 120 m2 lakóház, ami szerkezetileg jó, felújításra szorul. Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal, hitel és támogatások igénylésében teljeskörű az ügyintézés! Valósítsuk meg álmait!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó közlekedésű
világos
kamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egri Bernadett Betty Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egri Bernadett Betty Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY