Eladó ház Püski 160 nm
Eladó ház Püski 160 nm
Eladó ház Püski 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7877068
Referenciaszám: HZ043242
Frissítve: 16 napja

Püski eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
374 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
2092 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves ÉrdeklődőSzeretettel mutatom be Önnek ezt a lenyűgözően tágas családi házat Püskin, Mosonmagyaróvártól mindössze 10 km-re.Az ingatlant 1966-ban építették téglából, 2020-ban pedig teljeskörű felújításon esett át.  Tágas, napfényes terek jellemzik.Irodánk által kínált lakás elosztása a következő:- konyha + étkező- nappali- három tágas szoba- előszoba- szélfogó- fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és mellékhelyiséggel- mellékhelyiségA ház mellett több melléképület található, így a kerti szerszámok és egyéb személyes tárgyak tárolására is rengeteg lehetőség van.Az udvaron kialakításra került egy külön lakrész, ahol egy szoba, egy kis konyha és egy fürdőszoba is helyet kapott, így akár két generációnak is megfelelő. A családi ház két bejárattal rendelkezik, így könnyen és jól megközelíthető mindkét épület. A külső szigetelésnek köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi költség. Fűtése vegyeskazánnal és klímával történik.Az első udvar térkövezett, ahol három autónak kialakított, fedett parkoló található. A hátsó udvar rendezett, jól karbantartott.Ez egy igazán remek lehetőség mindazoknak, akik vidéki életre és tágas családi házra vágynak!Jöjjön el, nézzük meg együtt! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Ferencz Tímea Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 736 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Ferencz Tímea Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 736 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY