Eladó ház Pomáz 47 nm
Eladó ház Pomáz 47 nm
Eladó ház Pomáz 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8009695
Referenciaszám: 292_gyf
Frissítve: 17 napja

Pomáz eladó családi ház 2 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
617 021 Ft/m²
47 m²
Alapterület
874 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 165 Ft
Második évtől
114 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSEND, BÉKE, SZÉP KERT, TERMÉSZETKÖZELI ÉLET… MOST EGY KISEBB GARZON ÁRÁN MEGVALÓSULHAT ÁLMA! Pomázon, a szép Kőhegyen ELADÓ ez a kis összkomfortos, alápincézett, beépített tetőteres, 47 nm lakótérrel rendelkező házikó, a hozzá tartozó 874 nm-es gondozott kerttel. Az épület alsó szintjén talál egy étkezőt, nappalit, konyhát, fürdőt, és feljáratot a tetőtérbe, ahol egy nagy hálószoba lett kialakítva. Az ingatlan jó állapotú, kisebb felújítás után gyorsan költözhető. Rezsije egészen alacsony! Vizet a bevizsgált fúrt kútból kapja, villany 16 Ampernyi van, fűtésre pedig több mód is rendelkezésre áll, akár fával, akár gázcirkóval. A pincében kapott helyet a házi vízmű, a kazán és egy tágas műhely. A kertben szerszámos házikó, tároló és egy kétállásos fedett gépkocsibálló is az Öné lesz. Gyümölcsöt már idén is szedhet saját fáiról, de ha siet még a veteményezésre is marad ideje. Egy jó kirándulásért pedig nem kell messzire menni, hisz a kertje mögött már ott a természet. A város zaja után felüdülés lesz madárfüttyre ébredni, és a jó levegőn töltött kerti munka után stresszmentesen ágyba kerülni. Ha feleltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh László Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 623 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY