Eladó ház Pilisszentlászló 230 nm
Eladó ház Pilisszentlászló 230 nm
Eladó ház Pilisszentlászló 230 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7998007
Feltöltve: 1 hónapja

Pilisszentlászló eladó családi ház 5 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
717 391 Ft/m²
230 m²
Alapterület
900 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elképesztő lehetőség Pilisszentlászlón! Eladó egy 900 négyzetméteres telekre épült 3 szintes családi ház, mely a Duna-Ipoly Nemzeti Park részén található, mindössze 9 km-re Szentendrétől. Ezt a gyönyörű ingatlant 2002-ben építették a település magasabb részén, közvetlenül az erdő szomszédságában, korszerű igényes anyagokból. A ház alapját masszív 38-as porotherm téglából, vasbeton födémből, valamint borovi fenyő nyílászárókból alkotják. Az ingatlan funkcionális elrendezése a következőképpen alakul: Szuterénszint: 62 négyzetméter Földszint: 114 négyzetméter, előszoba, vendég wc, teraszkapcsolatos konyha-étkező, nappali, dolgozószoba, fürdőszoba Tetőtér: 90 négyzetméter, társalgó, 2 gyerekszoba, hatalmas szülői háló gardrób szobával, fürdőszoba A fűtést faelgázosító kazán biztosítja, a nappaliban pedig egy kandalló is gondoskodik a kellemes melegéről. Az ingatlanban található extrák között szerepel riasztó, elektromos kapu és Hörmann garázsajtó is. A környék nyugodt és barátságos, a friss, tiszta levegő pedig kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a pihenésre. Mindez mégis csak rövid távolságra van a várostól, így Ön élvezheti a vidéki nyugalmat, anélkül, hogy lemondana a városi kényelemről.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
garázs
kert
csendes
panoráma
kamra
gardrób
erkély
pince
beépített konyhabútor
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY