Eladó ház Pilisszántó 162 nm
Eladó ház Pilisszántó 162 nm
Eladó ház Pilisszántó 162 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8046953
Referenciaszám: HZ033546-4611038
Frissítve: ma

Pilisszántó eladó családi ház 3+1 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
734 568 Ft/m²
162 m²
Alapterület
1243 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 368 Ft
Második évtől
471 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PILISSZÁNTÓN PANORÁMÁS, SZÉP CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, ÉLHETŐ KERTTEL! Pilisszántó szélén, csendes zöldövezetben, hegyekre panorámás, 2005-ben épült, jó állapotú, folyamatosan karbantartott családi ház, gyümölcsfákkal, örökzöldekkel beültetett telken. Az alsó szinten a tágas, 30 m2-t meghaladó amerikai konyhás nappali mellett egy hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található, a felső szinten pedig a két nagy háló mellett egy kádas fürdőszoba. Minden helyiség ablakos, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott. Az emeleti erkélyre a közlekedőből is, és az egyik szobából is nyílik ajtó. A fűtést és a melegvizet gáz cirkó adja, a parkettás helyiségekben lapradiátorok vannak, a járólapos helyiségekben padlófűtés. Lent egy hatalmas, fedett terasz kapcsolódik a házhoz, ahová a családi asztaltól kezdve a grillsütőig minden kifér. A kertben külön dobogó jelzi a mobil medence helyét, de az 1200 m2-es alapterületen ha valaki épített medencét, vagy pingpong asztalt, kemencét, veteményest, stb. szeretne, az is megvalósítható. A kertben fúrt kút is található. Igény esetén több szoba is kialakítható, a fenti részen a szobák felezésével, de a lenti terasz egy része is akár beépíthető. A ház mellett egy önálló 35 m2 körüli, szintén szigetelt lakrész is található a telken (eredetileg garázs volt), nappalival, hálófülkével, zuhanyzós fürdőszobával, funkcionálhat vendégházként, szülőnek-gyereknek, de még akár befektetésként is hasznosítható. Az elektromos kapubejárótól a fedett kocsibeállóig praktikus, télen fűthető gépkocsilehajtó vezet. A településen iskola, óvoda, közért, posta, gyógyszertár, stb. található, de a szomszédos nagyobb településen, Pilisvörösváron minden van. Budapesttől mindössze csak 25 km, gépjárművel a legegyszerűbben a 10-es úton, vagy kisebb kerülővel Pomáz felől közelíthető meg. A háztól 6-8 perces sétatávolságra van a Árpád-hídhoz érkező távolsági busz megállója, vagy kb. 3 kilométer a Pilisvörösvári vasútállomás - busszal elérhető - ahonnan a Nyugati Pályaudvar 20-25 perc. Ha nyugalmat, csendet, jó levegőt szeretne, jó választás! További információért, vagy megtekintési időpontért, várom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
csendes
panoráma
amerikai konyha
melléképület
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY