Eladó ház Pilismarót 109 nm
Eladó ház Pilismarót 109 nm
Eladó ház Pilismarót 109 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7993639
Referenciaszám: 360051057-38
Frissítve: 16 napja

Pilismarót eladó családi ház 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
596 330 Ft/m²
109 m²
Alapterület
429 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VARÁZSLATOS, NÖVÉNYEKBEN GAZDAG KÖRNYEZET! ELADÓ PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ PILISMARÓTON Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ 109 nm alapterületű, felújított, nappali + 2 szobás, 429 nm telekterülettel, a CSALÁDI INGATLAN kínálatából Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISMARÓT műszaki és egyéb jellemzői: - 2015-ben igényesen felújított, szép állapotú ingatlan - tégla építésű - 2 szintes - az alsó szinten terasz, tágas konyha étkezővel, egy világos nappali, fürdőszoba és egy hálószoba került kialakításra - a felső szintre külső lépcső vezet fel, itt található egy egybenyitott tér hálófülkével és külön fürdő+wc - burkolat: hideg burkolat és laminált parketta - fűtés villannyal és cserépkályhával megoldott - nyílászárók fából és thermo üvegből vannak - légkondicionáló van - kert növényekben gazdag - kerti tároló van - 2 autónak beállóhely biztosított - kilátás Zebegényre AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISMARÓT KÖRNYEZETE: - csendes, családbarát környezet - vidám hangulatú, barátságos ingatlan - természet közeli, panorámás - jó a közlekedés - buszmegálló a közelben - általános iskola, kis élelmiszer boltok, gyógyszertár, orvosi ellátás a településen Amennyiben ez a több lehetőséget magában rejtő CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más a CSALÁDI INGATLAN által kínált HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zombori Kata Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zombori Kata Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 616 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY