Eladó ház Pilisjászfalu 295 nm
Eladó ház Pilisjászfalu 295 nm
Eladó ház Pilisjászfalu 295 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7726399
Referenciaszám: H466877
Frissítve: 16 napja

Pilisjászfalu eladó családi ház 7 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
538 983 Ft/m²
295 m²
Alapterület
801 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 459 Ft
Második évtől
629 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilisjászfalun, az erdő szélén, gyönyörű panorámával rendelkező 383 nm-s, igényes családi ház eladó. -A ház napkollektorral, gázkazánnal fűthető. - A gázkazánt korszerűbbre cserélték, " okos fűtés" megoldással. - Vegyes tüzelésű kazán, kandalló előkészítése a házban kialakítva. - Az elmúlt években új szigetelést és színezést kapott a ház. - A tetőablakok, a tető alatti fóliák, a tetőszigetelés is kicserélve. - 3 db hűtő-fűtő klíma lett beszerelve a családi házba. - Riasztó berendezés - Konyhabútor, műszaki berendezések néhány évesek. - A ház központi része a középső szint, melyben igényesen kialakított konyha-nappali rész található, a kert több részére is a kijutás megoldott, akár a medencés kertrészre , akár a panorámás teraszra . - A ház utcai szintjén garázs, mosókonyha, wellness rész lett kialakítva, melyben szauna, infraszauna, zuhanykabin található. - A garázsban két, esetleg három autó beállására is lehetőség van. - A kertben medence lett kialakítva, melynek felújítása az új tulajdonosokra vár. - A harmadik tetőtéri szinten a billiárd szoba nyújt kikapcsolódást a leendő tulajdonosok számára. - Szintenként fürdőszoba, dupla nappali. - Lépcsőházból nyílik a két szint, így remek lehetőség több generáció összeköltözésére, illetve befektetési lehetőség, akár egy szint kiadásra is. Olyan érdeklődőknek ajánlom, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, viszont medencés kertes házban szeretnének nyugodtan kikapcsolódni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
6 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY