Eladó ház Pellérd 170 nm
Eladó ház Pellérd 170 nm
Eladó ház Pellérd 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7962989
Frissítve: 3 hónapja

Pellérd eladó családi ház 3+2 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
499 412 Ft/m²
170 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pellérd csendes kis utcájában, megvételre kínálok egy 900 nm-es sík telken elhelyezkedő, belső kétszintes, dupla komfortos összközműves, szigetelt családi házat, melléképülettel és egy 30 nm-es garázzsal! Az ingatlant Tulajdonosa saját részre építette, a felső szint beépítése a 2000-es években történt! Az ház a mai kornak megfelelő, B 38-as porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, tetőszerkezete betoncserép borítást kapott. Az adott ingatlan alsó szintjén helyezkedik el a kazánház, mely 36nm-es! A 90 nm-es földszinten került kialakításra egy konyha-étkező -spájz, egy hálószoba, 30 nm-es nappali terasszal és egy fürdőszoba külön illemhelyiséggel. A ház 60 nm-es manzárd része, a 2000-es években került beépítésre, két külön hálószobával, nappalival, gépesített konyhával, tágas terasszal és egy fürdőszoba wc-vel. Az ingatlan külső hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek! A ház melegéről három fűtési alternatíva közül választhat lakója, a téli hangulatát emeli, a fa tüzelésű vízteres kandalló, gázkazánról padlófűtés vagy 2 db hűtő-fűtő klíma! A ház udvarában 70nm-es melléképület és egy 30nm-es garázs kapott helyet, ahol még bőven van tér, a meleg nyári estéken, baráti összejövetelekre vagy akár grillpartik megrendezésére. A közelben sétatávolságra minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges, buszmegállók, bolt, iskola, óvoda, étterem, orvosi rendelő. Pellérd, Pécstől 10 km-re fekvő, dinamikusan fejlődő település. A tehermentes ház ideális elosztása és elhelyezkedése miatt elsősorban családoknak, vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, mely a vételár kifizetést követően gyorsan birtokba vehető. Hitelre vásárló ügyfeleinknek díjmentes hitel előminősítéssel, CSOK PLUSZ, Babaváró, LTP ügyintézéssel állunk rendelkezésükre! Bankfüggetlen szakértőnk 12 pénzintézetet tud versenyeztetni, így az Ön számára legkedvezőbb megoldást tudjuk kínálni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
7 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kopun Judit Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kopun Judit Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY