Eladó ház Pécs 140 nm
Eladó ház Pécs 140 nm
Eladó ház Pécs 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7959892
Referenciaszám: 308269
Frissítve: 6 napja

Pécs eladó családi ház 4+1 fél szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
278 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1034 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pécs-Hirden egy két szintes 140nm-es, 4 egész és egy félszobás családi ház. A telek mérete 1034nm. Közművek: Víz, villany (1fázis), csatorna, gázcsonk (közvetlenül a kerítésnél). Buszmegálló a háztól 350m-re található, helyi járat közlekedik. Az Árkád autóval 12 perc. Az épület alsó szintjén az udvar felöl egy nagy 25nm-es, burkolt terasz található, innen tudunk bemenni a bejárati ajtón és ide nyílik a konyhából a teraszajtó is. Az előszobából egy lépcső vezet fel az emeletre. Az épület külső falai, homlokzata szép, fel lett újítva. A tető cseréptető, szintén kifogástalan. A ház nyílászárói műanyag bukó-nyílóra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az alsó szint burkolatai jó állapotban vannak, pár éve fel lettek újítva. Tisztasági festés viszont szükséges. A konyha-étkező tágas, a ház szobái szintén nagyok. A 70nm-es alsó szint helyiségei: előszoba, közlekedő, fürdőszoba+WC, nappali, hálószoba, konyha-étkező, kazánház. A tetőtéri rész burkolatai, szaniterei befejezésre várnak, a tetőszigetelés (kőzetgyapot) belülről és a gipszkartonozás elkészült. A bruttó 70nm, nettó 60nm-es tetőtér helyiségei: közlekedő, erkély, konyha-étkező, fürdőszoba+WC, félszoba, hálószoba, hálószoba. A telken két kisebb melléképület található, fatárolásra alkalmas, vagy el is lehet bontani. Előkert van, az udvar egy része térköves. Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően rövid időn belül birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos
erkély
terasz
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY