Eladó ház Pécs, Postavölgy 55 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 55 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 55 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7898007
Frissítve: 5 hónapja

Pécs eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
361 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
730 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pécsen a Nagypostavölgy alsó úton egy tégla építésű családi ház. Az ingatlan egy 730 nm-es telken fekszik, ehhez tartozik még egy kisebb, 361 nm-es terület, ami közvetlenül az út túloldalán helyezkedik el. Utóbbi alkalmas lehet veteményeskert kialakítására. A ház alapterülete 55 nm, ehhez tartozik egy 9 nm-es panorámás terasz. Az épület maga két szintes, az alsó szinten található egy borospince és egy présházként használt helyiség. Valamint egy teraszról nyíló szoba, ami berendezve egy amerikai konyhás-nappalit kaphatunk. Innen lépcsőn tudunk felmenni a felső szintre. Itt található a fürdőszoba, szemben vele pedig a másik szoba. Ebből tudunk kimenni a felső erkély részhez, melyről a gyönyörű naplementét tudjuk csodálni egész évben és ellátunk egészen a Tv-toronyig és Mecsekig. A fűtésről 3 db gázkonvektor gondoskodik, így minden helységben kellemes meleg van. A nyílászárók, még eredetiek, fából készültek. Tartozik hozzá egy 20 nm-es garázs, valamint teraszos elrendezésű udvar, mely folytatódik a ház mögött is, így lehetőség van akár ott is kiépíteni egy terasz rész, ami alkalmas lehet kerti partik tartására is. A terület teljes beépíthetősége 30% és maximum 6,5m épületmagasság lehetséges. Így akár 209 nm-es ház, vagy 4 lakásos társasház építésére is van mód. Rengeteg lehetőséget rejt a telek és a ház, egy kis fantáziával remek otthon varázsolható belőle. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
10 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
erkély
terasz
pince
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
iHome ingatlaniroda iHome ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 203 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
iHome ingatlaniroda iHome ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 203 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY