Eladó ház Pécel 300 nm
Eladó ház Pécel 300 nm
Eladó ház Pécel 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051501
Referenciaszám: HZ056701-4613119
Frissítve: 11 napja

Pécel eladó családi ház 7 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
363 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1043 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécelen eladó egy TÖBBGENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ Pécelen eladó központi helyen egy kétszintes több generáció együtt élésére is alkalmas kétszintes 220nm-es összközműves családi ház. Az ingatlan két szintje külön bejárattal rendelkezik mégis egy térből nyíló ajtókon át juthatunk az ingatlanokba. Az egyik ingatlanrész a földszinten a másik lépcsőházon át az emeleten található. Az ingatlanokban megtalálható egy tágas hatalmas napfényes nappali, konyha ,étkező, kamra, fürdőszoba, wc, és két tágas napfényes szoba plusz erkélyek. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik. Külön mérőórák, gázkazánok, villanybojlerek vannak. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A pinceszinten található egy üzlethelyiség ami az utcáról nyílik, található benne ipari áram, két autó részére kialakított fűthető garázs amiből az egyik szerelőaknás. Ez a szint alkalmas lehet akár újabb lakrész kialakítására is, amely lehetőséget ad akár több ingatlan kiadására is amely befektetésnek is tökéletes lehet. A ház kiváló műszaki állapotban van, a lakás tisztasági festés után akár költözhető is de kis szépítés után saját magára is alakíthatja az új tulajdonosa. A ház hátsó részén a telek alkalmas lehet akár kertészkedésre vagy pihenésre is, fúrt kút található rajta szépen rendezett hangulatos. Az udvar első része parkolásra is tökéletes lehet saját igény szerint. Az ingatlan akár együtt vagy akár külön-külön is értékesíthető ezzel kapcsolatban is keressenek bizalommal. A környék nagyon szuper, minden elérhető a közelben . A boltok gyógyszertár stb. pár percre a buszmegálló egy percre található ami kb. 40 perc alatt Budapesten az Örs vezér téren van. A vonat olyan 20 perc alatt ér be innen a Keleti pályaudvarra. Pécel nagyon szerethető kis közösségből áll mindenkinek szívből ajánlom. Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, csodás házat ami álmai otthona lehet keressen bizalommal foglaljuk LE minél hamarabb álmai otthonát. Hitellel, értékbecsléssel kapcsolatban is állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
gardrób
alacsony közös költség
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY