Eladó ház Páty, Dobogó utca 840 nm
Eladó ház Páty, Dobogó utca 840 nm
Eladó ház Páty, Dobogó utca 840 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7933022
Referenciaszám: H476323
Frissítve: 11 napja

Páty eladó családi ház 8 szobás: 349,9 millió Ft

349,9 millió Ft
416 548 Ft/m²
840 m²
Alapterület
1734 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 015 499 Ft
Második évtől
1 385 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páty legkeresettebb részén, a Dobogón kínálok ELADÁSRA egy 840 m2-es, HÁROMSZINTES, 8 szobás, MEDITERRÁN STÍLUSÚ LUXUSVILLÁT, 1740 m2- es TELEKKEL, WELLNESS résszel, BOROSPINCÉVEL, 4 állásos GARÁZZSAL! A ház központi részén található a hatalmas, kétszintes, galériás, nappali, kandallóval, óriás üvegfelületekkel - szinte minden irányban, közvetlen teraszkapcsolattal a kert felé! A földszinten helyezkedik el a konyha az étkezővel és a kamrával, illetve egy nagyobb hálószoba saját fürdőszobával, valamint 4 lakószoba 2 fürdőszobával. Az emeletre az impozáns lépcsőn jutunk fel ahol hatalmas méretű dolgozó szobát találjuk privát, panorámás terasszal – mely helyiségnek közvetlen feljárata van a bejárattól, ezzel, szükség esetén elkerülve a többi lakrészt. Továbbá óriás méretű hobbi szoba foglal helyet a galéria másik oldalán. A pinceszinten található egy 4 állásos garázs, plusz egy wellness rész, teraszkapcsolattal a kert felé. A ház ékessége, a több részből álló, gyönyörű borospince. Páty a budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése, mely gyönyörű fekvésével, remek kirándulóhelyeivel, jó infrastruktúrájával a gyerekes családok kedvencévé vált az elmúlt években, nem messze a fővárostól. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY