Eladó ház Pásztó 350 nm
Eladó ház Pásztó 350 nm
Eladó ház Pásztó 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7884122
Referenciaszám: 702600172
Frissítve: 16 napja

Pásztó eladó családi ház 6 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
457 143 Ft/m²
350 m²
Alapterület
954 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 361 Ft
Második évtől
633 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád megyében, Pásztón, központhoz közeli utcában egy 900 nm-es telken 350 nm alapterületű 3 szintes családi házat. Az ingatlan, tégla falazatú , melyben 6 szoba, konyha, előszoba 2 fürdőszoba, wc és kamra lett kialakítva. Közművek: víz, gáz, villany, csatorna. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, a fűtésről villanykazán radiátorokkal , de hagyományos fűtéssel is megoldható. A telken ásott kút, garázs található. Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés. Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai illetve külföldi ügyfeleink számára! Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád megyében, Pásztón, központhoz közeli utcában egy 900 nm-es telken 350 nm alapterületű 3 szintes családi házat. Az ingatlan, tégla falazatú , melyben 6 szoba, konyha, előszoba 2 fürdőszoba, wc és kamra lett kialakítva. Közművek: víz, gáz, villany, csatorna. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, a fűtésről villanykazán radiátorokkal , de hagyományos fűtéssel is megoldható. A telken ásott kút, garázs található. Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés. Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tahu Sándorné Zsóka Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tahu Sándorné Zsóka Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY