Eladó ház Parádsasvár 140 nm
Eladó ház Parádsasvár 140 nm
Eladó ház Parádsasvár 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7933033
Referenciaszám: H478000
Frissítve: 16 napja

Parádsasvár eladó családi ház 4 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
227 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
566 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tudta? Amennyiben babaváró kölcsönt és CSOK PLUSZ kamattámogatott hitelt vesz fel, akkor illeték mentességre is jogosult? Támogatás és Hitelközvetítő Szakértőnk díjmentesen segít Önnek megtalálni a megfelelő megoldást! Parádsasváron ajánlom figyelmébe ezt a remek családiházat! A gondosan terméskőből és szilikátból épített szuterénes ház szerelem lehet első látásra. A duplakomfortos remek elrendezésű ház minden igényt kielégít. A tetőtér beépíthető, két helyiség kialakítható, kölső lépcsőn közelíthető meg. A szuterén belmagassága 220 cm. A fűtés távolról működtethető, hogy melegbe térhessen haza. A fűtésrendszer gáz és vegyes kazánnal üzemel. Az udvaron helyet kapott egy 26nm fedett terasz, ahol a családdal és a barátaival feledhetetlen órákat tölthet el. A ház részben bútorozottan eladó. Külön megállapodás tárgya a medence és a rönkbútor. Gépjárművének fedett beálló nyújt biztonságot. A lokáció előnyös, számtalan kirándulóhely elérhető, unatkozni biztosan nem fog. Ha megmozgatta fantáziáját, további információkért várom hívását minden nap 8-19 óráig. Felező csomagunk előnyeiről, fix kedvezményekről kérdezzen, vagy tájékozódjon az Otthon Centrum weboldalán. (www.oc.hu) Amennyiben forrásbevonásra van szüksége a vásárláshoz, egyedülálló megoldásokkal támogatjuk döntését. Intézze hitelfelvételét az Otthon Centrum szakképzett hitelreferensei segítségével. CSOK,- Falusi CSOK,- személyi kölcsön –, Babaváró hitel,- jelzáloghitel -18 bank, - egyedi, személyre szabott - bankfüggetlen Ajánlataink, NEM CSAK a nálunk vásárolt ingatlanokra vonatkoznak Díjmentes hitelügyintézés!! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY