Eladó ház Pápateszér 71 nm
Eladó ház Pápateszér 71 nm
Eladó ház Pápateszér 71 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7648164
Referenciaszám: 161677
Feltöltve: 17 napja

Pápateszér eladó családi ház 3 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
13 877 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1081 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #161677 hivatkozási számú pápateszéri családi ház. Az Openhouse pápai irodája eladásra kínálja a 161677. sz. családi házat Pápateszéren A ház az 1950-es években épült, terméskő és tégla falazattal, cserép fedéssel. A házat a jelenlegi tulajdonosa 2021-ben felújította. - új, műanyag, hőszigetelt ablakok és bejárati ajtó, valamint fából készült beltéri ajtók kerültek beépítésre  - a megfelelő hőmérséklet biztosítására hűtő-fűtő klíma, és a konyhában elhelyezett kandalló áll rendelkezésre - új villanyvezeték az egész lakásban (32 A-es villanyóra, plusz éjszakai áram a villanybojlerhez) - kicserélték a vízvezetéket és a szennyvízcsatornát, felújították a fürdőt - 1 nagyobb és 2 kisebb szoba, amerikai konyha - étkező, fürdő WC-vel biztosítja a család kényelmét - az udvarban nagyméretű melléképület, melyben kb. 40 m2 -es garázs és ugyanekkora tároló, mely akár műhelyként is hasznosítható - kertben fiatal gyümölcsöst találunk, ezek biztosíthatják a lakók számára a minőségi vitaminforrást A ház egy tisztasági festéssel barátságos otthonná tehető A külső homlokzat felújítása, szigetelése az új tulajdonosra vár. Idén még igénybe veheti a CSOK kedvezményt meglévő vagy vállalt gyermekei után! Használja ki a lehetőséget, amíg lehet! 1 gyermek: 600 000.-Ft 2 gyermek: 1 430 000.-Ft 3 gyermek: 2 200 000.-Ft vissza nem térítendő állami támogatást (CSOK) vehet igénybe! Emellett idén még 41 éves korig igényelheti a babaváró támogatást, amit önerőként felhasználhat ingatlan vásárlásakor. Erre a házra igénybe vehető a falusi CSOK! Foglalják le leendő otthonukat még idén és használják ki a januártól igénybe vehető magasabb összegű állami támogatásokat! Hogyan tudják mindezt megtenni? Hívjanak és egy személyes találkozás keretében tájékoztatom önöket az önök által igénybe vehető kedvezményekről! Használják ki maximálisan a lehetőségeiket!   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pápateszéri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #161677 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY