Eladó ház Pápa 159 nm
Eladó ház Pápa 159 nm
Eladó ház Pápa 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771958
Referenciaszám: M238699-4401982
Frissítve: ma

Pápa eladó családi ház 4 szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
286 164 Ft/m²
159 m²
Alapterület
1187 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 053 Ft
Második évtől
180 213 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Veszprém vármegyében, Pápa csendes, kertvárosi részén, 159 m2-es, 4 szobás, tégla szerkezetű családi házat. Az ingatlan statikailag remek, stabil építésű, két generáció együttélésére alkalmas. Elosztás szempontjából áll az egyi lakrész: két szobából, konyhából és étkezőből, kamrából, fürdőszobából, wc-ből, tárolóból, előszobából és szélfogóból, tágas előszobán át juthatunk a másik lakrészbe, ahol szoba gardróbbal, konyha és wc található. Az udvaron két tégla szerkezetű garázs és melléképületek kaptak helyet. A lakás melegéről a hideg téli napokon gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan tetőszerkezete kiváló, statikai állapota kitűnő, nyílászárói redőnnyel ellátott, műanyag hőszigetelt nyílászárók. A kert gyümölcsfákkal, szőlővel telepített, méretéből adódóan kertészkedésre és pihenésre kiválóan alkalmas. Ajánlom mindazoknak, aki Pápán egy jól fejlődő városrészben keresnek maguknak egy kényelmes, jó elosztású, élhető ingatlant, mely udvarral, kerttel ellátott. Valamint ajánlom olyan több generációs családok részére is, akik közel egymáshoz kívánnak lakni és mégis külön lakrészben képzelik el otthonunkat, vagy vállalkozóknak, akik szeretné összekapcsolni otthonuk és vállalkozásuk. Az ingatlanra CSOK hitel, lakáshitel kedvezményes ügyintézéssel irodánkon keresztül megoldott. Amennyiben felkeltette ez a remek lakóház a figyelmét, várom szeretettel megtisztelő érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY