Eladó ház Pápa 95 nm
Eladó ház Pápa 95 nm
Eladó ház Pápa 95 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7575523
Referenciaszám: 160710
Feltöltve: 14 napja

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
66 434 Ft/m²
95 m²
Alapterület
572 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #160710 hivatkozási számú pápai családi ház. Az Openhouse pápai ingatlanirodája eladásra kínálja a 160710 .sz.  azonnal költözhető családi házat. Családi ház jellemzői: -95 négyzetméter nagyságú, és dupla garázzsal rendelkezik, -572 négyzetméteren helyezkedik el, -1975-ben építették, téglafalazattal, - 2 nagy és egy pici szobával, 1 nagy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával rendelkezik, amelyben wc is van, és külön egy másik wc is kialakításra került kézmosóval, továbbá spájz, előszoba, és egy kb. 15 m2-es terasz szolgálja a lakók kényelmét, - 2014- ben az épület teljes felújítást kapott, - új tető betoncseréppel, új ereszcsatornával, - 5 cm vastag szigetelés, új színezéssel, - 2 fűtési rendszer, központi fűtés, mely gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is üzemeltethető, - fürdő felújítása, új burkolatok, szerelvények, - új járólap konyhában, nappaliban és előszobában, - udvarban garázs, melyből egy műhelyként, tárolóként hasznosítható helység nyílik, - ingóságok megegyezés szerint maradhatnak, - közelben minden megtalálható amire szükségünk lehet, - gyalog, kb. 10 perc alatt a sétáló utcába érhetünk, - akár azonnal birtokba vehető.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pápai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #160710 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi Mónika Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 579 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somogyi Mónika Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 579 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY