Eladó ház Páka 66 nm
Eladó ház Páka 66 nm
Eladó ház Páka 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7850867
Referenciaszám: H473671
Frissítve: 16 napja

Páka eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
256 061 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1298 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pákán egy közel 70nm-es családi házat, mely egy 1298 nm-es telken található. Az ingatlan Páka község központjában található, közel az iskolához, bolthoz, étteremhez. A település Zala megye délnyugati részén, Lentitől 11km-re fekszik, közel a szlovén, horvát, osztrák hármas határhoz. Az ingatlan részei: -előtér -fürdő/wc -konyha/étkező -nappali -szoba -terasz -garázs(könnyűszerkezetes) A ház fűtése gázkonvektorral megoldott, a nyílászárók műanyagok szúnyoghálóval szereltek. Villamoshálózat a hálószoba kivételével rézvezetékekkel szerelt, födémen 10cm kőzetgyapot szigetelés található. A ház mellett egy könnyűszerkezetes garázs található, a telek egy része körbekerített. A településen található: óvoda, iskola, bolt, posta, étterem. Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken. Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herman Lajos Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herman Lajos Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY