Eladó ház Ordacsehi 220 nm
Eladó ház Ordacsehi 220 nm
Eladó ház Ordacsehi 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7786934
Referenciaszám: H469759
Frissítve: 20 napja

Ordacsehi eladó családi ház 6 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
318 182 Ft/m²
220 m²
Alapterület
3998 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár közvetlen szomszédságában, 3km távolságra a Balatontól vált eladóvá egy teljeskörűen felújított, kulcsrakész ingatlan. Még érintetlen, sosem lakták. A felújitás idén nyáron fejeződött be. A telken 1 egységet alkotó, mégis kettő különálló lakrész helyezkedik el. Az utcafronthoz közelebb áll egy tömés falazatú autentikus parasztház gerendás mennyezettel, amely 80 m2 nagyságú. 1990-ben egy 160 m2-es, 2 szintes tégla épületettel bővült. A két rész a fürdőszoba falánál kapcsolódik egymáshoz, belső összekötő ajtó nélkül. Parasztház: - gerendás mennyezet, műanyag nyílászárókkal - 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra - a fürdőszobából nyíló háztartási helyiség kiválóan alkalmas gardrób, jakuzzi, szauna beépítésére Tégla épület: -a földszinten nagy közösségi terek: előszoba, nappali, konyha, étkező, 1 hálószoba gardróbbal, 1 fürdőszoba - az emeleten nappali, hálószoba Főbb jellemzők: - teljes felújításon átesett épületegyüttes - összesen 4db klímaegység hűtéshez és fűtéshez -H tarifa - 3 fázis fogadására alkalmas villanyóraszekrény - új víz, villany és szennyvízbekötés - a gázcsonk telken belül - széles utcafront, rendezett udvar - a hátsó kert igény szerint leválasztható, azzal együtt vagy anélkül is megvásárolható, bérbeadható - furt kúttal rendelkezik, az ásott kút esővíztároló - a H-tarifáról működtethető hűtő fűtő klímákon kívül a fütést egyéb módon is kialakíthatja, mivel az ingatlan jó állapotú kémennyel is rendelkezik Ordacsehi Fonyód és Balatonboglár között helyezkedik el. Az M7-es autópályáról egyszerűen megközelíthető, saját lehajtóval rendelkezik. Egy szépen gondozott, fejlődő falu. A közelmúltban sok fiatal család, külföldi polgár és pihenni vágyó talált itt otthonra. A község a dél- Balatoni borvidék legszebb része, ahol kerékpárút, teniszpálya, lovaglás, bevásárlási lehetőség is elérhető. A falu orvosi rendelővel rendelkezik. Ajánlom családi nyaralónak, több generációs otthonnak, apartmannak vagy akár vadászháznak is. Nem érdemes gondolkodni, ha Ön nyugodt környezetre vágyik, a Balaton közelében! Hívjon most és találjuk meg álmai ingatlanát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY