Eladó ház Őrbottyán 50 nm
Eladó ház Őrbottyán 50 nm
Eladó ház Őrbottyán 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8062776
Referenciaszám: 2517518
Frissítve: 16 napja

Őrbottyán eladó családi ház 3 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
260 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
546 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 729 Ft
Második évtől
51 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan 1/1 arányú tulajdonjoga eladó! Tehermentes. Az ingatlan holtig tartó haszonélvezeti joggal kerül értékesítésre, ezért befektetésnek ajánlom, olyan vevőnek, aki nem akar azonnal beköltözni. Nem beköltözhető jelenleg az ingatlan haszonélvezeti joggal kerül eladásra, tehát a haszonélvező (idősebb Úr) jelenleg is lakja.   Őrbottyán Veresegyház határán természetközeli, gyönyörű környezetben 546 m2-es belterületi építési telek, lakható könnyűszerkezetes, üveggyapottal szigetelt 2 szoba +nappalis faházzal eladó. Fűtését fatüzelésű kályha biztosítja.Víz, csatorna a házban, villany a házban bekötve, gázcsonk az udvaron belül található. Az ingatlan 1/1 arányú tulajdonjoga eladó, tehermentes. Nem beköltözhető jelenleg az ingatlan haszonélvezeti joggal kerül értékesítésre, tehát a haszonélvező (idősebb Úr) jelenleg is lakja. Tömegközlekedés szempontjából ideális. Buszmegálló, vonat gyalog 5 percen belül, közintézmények, élelmiszerbolt 10 percen belül elérhetőek. Irányár: 12,99 MFt.   Hivatkozási szám:2517518 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY